Luonnon Yrttiteet

Luonnon Yrttiteet

Laki elintarvikkeista kieltää sanomasta, että yrttiteet olisi terveyttä edistäviä taikka sairautta parantavia, joten ne eivät sitä ole🙂

Valitsemani yrtit perustuvat kansanperinteeseen, omiin ja lähipiirini käyttökokemuksiin. Yleensäottaen voin sanoa, että jos löydät teevalikomastani itsellesi maistuvan teen, niin se sopii sinulle. Kun ihminen luontokappaleena nauttii jostain luonnon tuoksusta tai mausta, se tarkoittaa hänen sitä tarvitsevan.

Siitepölyallergisten tulee huomioida apilankukkia sisältävät teet, ne sisältävät apiloiden siitepölyä, "allergiatestin" voi tehdä tipauttamalla pienen määrän teetä ranteen sisäpuolelle, missä iho on ohut, jos sitä seuraa ihoreaktio en suosittele teetä juotavaksi.

Aikuinen nainen

sisältää puna-apilankukkaa, kaurankukkaa, poimulehteä, ruusua, salviaa ja mansikkaa.

Tämän hyvin aromaattisen teen yrtit ovat olleet käytössä kansanperinteessä antamaan elinvoimaa, tasapainottamaan hormoonitoimintaa, viilentämään ja  teen ainekset sopivat erinomaisesti ihon hoitoon kasvovetenä tai -naamiona.

Flunssa

sisältää mustaherukkaa, mesiangervoa, minttua ja siankärsämöä. Tässä teessä yhdistyvät vanhan kansan kipu-ja kuumelääkkeet, yleiskuntoa vahvistava siankärsämö ja viilentävä minttu.

Potkua Päivään

sisältää omenaa, nokkosensiementä, pakurikääpä jauhetta ja mustikanlehtiä.

Luonnollinen "energiajuoma" tukemaan normaalia vastustuskykyä.

Tyytyväinen vatsa

sisältää vadelmaa, poimulehteä, ahomansikanlehtiä ja piharatamoa.

Näitä yrttejä on kansanperinteessä käytetty vatsan normaalia toimintaa tukemaan.

Äijille

sisältää mustikkaa, kaurankukkaa, maitohorsmaa ja maahumalaa.

Maitohorsmaa on pidetty eturauhasen normaalia toimintaa tukevana, kaurankukkaa ja maahumalaa elinvoimaa antavana ja mustikka tietty normaaliin verenkiertoon. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.03 | 13:29

Metsäpaholaisen hillo on todella herkullista ja erinomainen tuote. Piti ihan käydä 6 purkkia hakemassa maalaispuodista. Mukavaa kevättä ja kassan kilinää!

...
19.09 | 08:31
Tuotteet on saanut 88
12.12 | 18:37
Aukioloajat on saanut 7
16.11 | 14:10
Luonnon Yrttiteet on saanut 27
Tykkäät tästä sivusta