200g voi
200g suklaa
1-3 rkl chilihillo
4 munaa
2 dl sokeri
5 rlk kaakaojauhe
1,5 dl vehnäjauho
1 tl leivinjauhe
Päällinen
150g suklaa
1 dl kerma
1-2 rkl chilihillo
Sulata ja sekoita voi ja suklaa, lisää chilihillo jäähtyneeseen seokseen.
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Yhdistä chili-voi-suklaaseos muna-sokerivaahtoon varovasti,
sekoita kuivat aineet sekaan.
Kaada seos irtopohjavuokaan 26-28 cm, paista 200 astetta puolituntia. Pienemmässä vuoassa paistoaika on pidempi.
Lämmitä voi-suklaa-chilihilloseos jonka voit kaataa helposti jäähtyneen
kakun päälle. Jääkaapissa päällinen jähmettyy nopeammin.
Reseptillä tulee maukas, mehevä kakku. Chilihillon ja kaakaon määrää voi säätää omaan makuun sopivaksi.