Historiikki

Maatalouden rakennemuutoksen keskellä minulle syntyi selkeä päätös siirtyä lähemmäksi luontoa, on huomattavasti helpompaa elää luonnon mukaisesti kuin pyrkiä hallitsemaan sitä🙂

 

Suoritin luonnotuotealan ammattitutkinnon Pohjois-Karjalan ammattiopistossa 2009. Sitä ennen hoidin lypsykarjataloutta ja ennen sitä olin posti- ja pankkiasiakaspalvelussa, joskus olen myös suorittanut merkonomin tutkinnon🙂

 

Elintarviketilat on 1900 luvun alkukymmenellä rakennetussa kivinavetassa. Tilat olivat vuoteen 2008 eläinkäytössä, vuonna 2009 sinne valmistui siisti elintarviketila ja vuoden 2010 alusta elintarviketilalla on ollut viranomaishyväksyntä.

Minun visioni on tehdä suomalaisista luonnontuotteista mahdollisimman helppoja, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia tuotteita, säilyttäen niiden alkuperäinen aromaattinen maku ja ominaisuudet.

Kuivaus on ekologisin tapa säilöä, se vie energia vain kerran ja tuloksen on hyvin säilyvä vahva tiiviste jonka tilan tarve on vähäisin. Keskimäärin marjoista, sienistä ja yrteistä jää jäljelle noin 10% alkuperäispainosta.

Suomeen tuodaan ulkomailta "muka teveellisempiä" vaihtoehtoja, en ymmärrä miksi, koska suomalainen puhdas luonto tarjoaa paljon arvokasta ravintoa, on häpeä jättää se hyödyntämättä.

Käyttämäni raaka-aineet on Parikkalasta ja lähiseuduilta, puhtaasta luonnosta. Keruutuotteet menevät kasvualustoiltaan suoraan kuivuriin, lähiruokaa parhaimmillaan, ei kylmäsäilytyksiä eikä välikuljetuksia.

Tavoitteenani on kehittää suomalaisista luonnontuotteista uudenlaisia käyttöversioita, perinteitä unohtamatta.

Otan mielelläni vastaan tuote-ehdotuksia ja toiveita.

Ystävällisin terveisin, Ulla ja Luonnontuotteet

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.03 | 13:29

Metsäpaholaisen hillo on todella herkullista ja erinomainen tuote. Piti ihan käydä 6 purkkia hakemassa maalaispuodista. Mukavaa kevättä ja kassan kilinää!

...
19.09 | 08:31
Tuotteet on saanut 88
12.12 | 18:37
Aukioloajat on saanut 7
16.11 | 14:10
Luonnon Yrttiteet on saanut 27
Tykkäät tästä sivusta