 |
 |
|
 |
 |
Pihkavoide
sisältää kuusenpihkaa 20%. Hyvä voide iho ongelmiin, hyttysen puremiin, erinomainen halkeileviin kantapäihin ja sormenpäihin.
Partavaha
Luonnon oma partavaha, sisältää poppelinsilmuöljyä, pihkaöljyä ja mehiläisvahaa. Raaka-aineet ovat antisepsia ja antavat tuotteelle oman luonnollisen tuoksun. Partavahalla saa ojennukseen itsepäisimmänkin
parran ja hiukset, miehen se pitää ennallaan🙂
Kissanminttu
on kissojen stimulantti, vaikuttaa kissoihin yksilöllisesti. Kissat käyttää minttua oman halunsa mukaisesti, se joko ottaa minttua tai sitten ei🤪. Jotkut yksilöt piehtaroivat mintussa, jotkut haluavat syödä sitä.
Kissanminttu on elintarvikekelpoista, siitä voi myös hauduttaa iltateetä. Kissanmintulla on ihmisiin rauhoittava vaikutus, auttaa unen tuloon. Ei sitten kannata ottaa minttua kissan kanssa yhtäaikaa🙂
Pettu
Pettu sisältää runsaasti ravintokuitua, flavonoideja, rautaa, mangaania, sinkkiä ja B1, B2 ja c-vitamiinia. Puolet petäjäistä on liikaa mutta pettu mausteena tai kuitulisänä on vallan mainio.
Mehiläisvahaliina
Liina ekologinen tapa suojata elintarvikkeita. Kestää hyvällä käytöllä jopa yli vuoden. Sopii vihanneksille, voileiville, hedelmille, astioiden ja rasioiden päälle. Liina on helppo muotoilla
huoneenlämpöisenä ja käsienlämpö tehostaa muotoutumista. Valmistettu käsittelemättömästä puuvillasta, mehiläisvahasta ja rypsiöljystä. Pakkaus sisältää kaksi liinaa,
koot 30x30 ja 25x25cm
Luonnonsuolat
Kuivatut sienet ovat hyvin aromaattisia, sopivat hyvin mauste käyttöön ja tuovat mukanaan uuden upean makumaailman! Mausteet ovat nyt uusissa pakkauksissa, uudelleen avattava ja suljettava pussi on näppärämpi käytössä.
Luonnon Aromisuola sisältää mustatorvisientä, sipulia, pihlajanmarjasokeria. Sopii liha- ja riistaruokiin, erinomainen nakkikastikkeeseen. Luonnon Herkkusuola sisältää herkkutattia, sipulia ja lehtipersiljaa, sopii
lohelle ja perunoille. Luonnon Makea Takapotku sisältää suppilovahveroa, puolukkasokeria ja keskivahvaa chiliä, yleismauste chilistä tykkääville. Luonnon Makusuola sisältää lampaankääpää,
sipulia ja omenasokeria, sopii possunlihalle ja perunoiden mausteeksi. Luonnon Rellisuola sisältää kantarellia, ruohosipulia ja valkoherukkasokeria, sopii vaalealle kalalle ja kanalle. Kaikki suolat on valmistettu merisuolaan.
Maustesuolat
Kolmensipulinsuola, yleismauste sipulin käyttäjille. Ruohosipulisuola, mieto mutta aromaattinen sipulin maku. Tillisuola. Tilli on suolattu tuoreena ja kuivattu. Suola pitää tallessa yrttien herkät aromit.
Lehtipersijasuola on valmistettu samalla periaatteella kuin tillikin.
Chilihillo
Sisältää keskivahvaa chiliä, sokeria, vettä ja pektiiniä. Sopii käytettäväksi niin suolaiseen kuin makeaan, kannattaa kokeilla pettulettujen kanssa. Mielenkiintoinen yhdistelmä on vaniljajäätelö
chilihillolla ja chilisuklaakakku on herkullista.
Metsäpaholaisen hillo
Metsäpaholainen sisältää tomaattia, puolukkaa, sipulia, sokeria, pektiiniä ja paholaisen kourallisen keskivahvaa chiliä.🙂 Erinomainen suolaisen ruuan lisuke, dippikastike tai hampurilaiskastikkeena käytettäväksi.
Ullan salaatikastike
sisältää sinappia, omenamehua, omenaviinietikkaa, rypsiöljyä, sokeria, suolaa, valkopippuria ja mäkimeiramia. Sopii salaatteihin, dippikastikkeisiin ja sinapin tilalle käytettäväksi.
Pakurikääpä ja pakurikääpäuute
Pakurikääpää on saatavana paloina joista voi keittää teetä niin kauan kun väri käävästä irtoaa. Teetä voi keittää isomman satsin kerralla, se säilyy hyvin jääkaapissa.
Nopeampi vaihtoehto on valmis pakuriuute, tein siitä vahvaa, vähempikin määrä riittää. Uutetta voi ottaa sellaisenaan, sotkea kahvin tai teen sekaan.
MAUSTESOKERIT
Maustesokerit on värikkäämpi ja maistuvampi versio normi sokerista. Marjat on kuivattu ja myllytetty sokerin kanssa. Kuivaus on ekologisin tapa säilöä, se vie energia vain kerran ja tuotteen tilantarve on vähäinen.
Huomioitavaa on se, että kuivauksessa marjan paino tiivistyy noin 90%, tiiviste on siis vahva ja vaatii ruuanlaitossa hieman aikaa imeäkseen takaisia alkuperäisen kosteuden. Sokereista saa tehtyä sokerikuorruteen vaikkapa pipareiden päälle,
maukas ja kaunis helmiäishohtoinen kuorrute. Makuina on AHOMANSIKKA, KARPALO, MUSTIKKA JA VADELMA. Sokerit sopivat makean että suolaisen ruuanlaittoon sekä leivontaan, mukana tulee aromaattinen maku ja hauska väri.
Reseptisivulla on esimerkkejä käyttökohteista.
KUUSENKERKKÄSIIRAPPI
Kuusenkerkkäsiirappi on suomalainen vastine vaahterasiirapille. Maku on aito ja jäljittelemättömän aromaattinen. Sopii jälkiruokakastikkeeksi, marinointikastikkeisiin mausteeksi, täytekakun kostuttamiseen ja
teen maustamiseen. Vanhakansa on käyttänyt kuusenkerkkää flunssatroppina, oman kokemuksen myötä olen huomannut sen toimivan hyvin myös siinä tarkoituksessa.
Marmeladi makeiset
Makeiset on valmistettu kylmäpuristettuun täysmehuun, maku ja väri tulevat siis marjasta, ei lisä-eikä väriaineista. Maku on luonnollinen ja vahva. Makeiset on aromaattisia tarjottavia kahvipöydässa, sopivat täytekakun
koristeluun lisämaun antajana ja tietty erinomaisia naposteltavia sellaisenaan. Makuina on KARPALO, KUUSENKERKKÄ, MANSIKKA, MUSTAHERUKKA, MUSTAHERUKANLEHTI, MUSTIKKA, OMENA, PIHLAJANMARJA, TYRNI JA VADELMA.
Teen tilaustyönä hääkarkkeja, kaksi eri makua yhteen liimautuneena❤
SIENIKASTIKKEET
Sienikastikeainekset on laktoositon ja gluteeniton, sopii siis moneen ruokavalioon. Sienipitoisuus on 25%, vahvaa ja aromaattista makua! Pussillisen sisältö sekoitetaan 4 dl kylmää vettä, kuumennetaan ja lisätään
1 dl ruokakermaa, kiehautetaan ja puoli litraa sakeaa kastiketta on valmis, terveellistä pikaruokaa🙂 Vahvan makunsa ansiosta
kastikkeet sopivat myös maustamiseen, kastikkeiden tai pataruokien saostamiseen, erinomaista lihapulla taikinassa, resepti löytyy reseptisivulta. Valikoimassa: Herkkutatti, kantarelli, lampaankääpä, mustatorvisieni
ja suppilovahvero.
Kuusimetsä vihreänä tai lumisena
Kävyt, kuuset, ruusut ja omenat. Korissa on kelluvat kynttilät
ruusut, omenat, pikkukävyt
|
|
 |
|
|
|