Tuotteet

Luonnonsuolat

Kuivatut sienet ovat hyvin aromaattisia, sopivat hyvin mauste käyttöön ja tuovat mukanaan uuden upean makumaailman! Mausteet ovat nyt uusissa pakkauksissa, uudelleen avattava ja suljettava pussi on näppärämpi käytössä.

Luonnon Aromisuola sisältää mustatorvisientä, sipulia, pihlajanmarjasokeria. Sopii liha- ja riistaruokiin, erinomainen nakkikastikkeeseen.

Luonnon Herkkusuola sisältää herkkutattia, sipulia ja lehtipersiljaa, sopii lohelle ja perunoille.

Luonnon Makea Takapotku sisältää suppilovahveroa, puolukkasokeria ja keskivahvaa chiliä, yleismauste chilistä tykkääville.

Luonnon Makusuola sisältää lampaankääpää, sipulia ja omenasokeria, sopii possunlihalle ja perunoiden mausteeksi.

Luonnon Rellisuola sisältää kantarellia, ruohosipulia ja valkoherukkasokeria, sopii vaalealle kalalle ja kanalle.

Kaikki suolat on valmistettu merisuolaan.

Maustesuolat

Kolmensipulinsuola, yleismauste sipulin käyttäjille.

Ruohosipulisuola, mieto mutta aromaattinen sipulin maku. 

Tillisuola. Tilli on suolattu tuoreena ja kuivattu. Suola pitää tallessa yrttien herkät aromit.

Lehtipersijasuola on valmistettu samalla periaatteella kuin tillikin.

Chilihillo

Sisältää keskivahvaa chiliä, sokeria, vettä ja pektiiniä. Sopii käytettäväksi niin suolaiseen kuin makeaan, kannattaa kokeilla pettulettujen kanssa. Mielenkiintoinen yhdistelmä on vaniljajäätelö chilihillolla ja chilisuklaakakku on herkullista.

Metsäpaholaisen hillo

on tämän syksyn vahva ja herkullinen uutuus.
Metsäpaholainen sisältää tomaattia, puolukkaa, sipulia, sokeria, pektiiniä ja paholaisen kourallisen keskivahvaa chiliä.Cool Erinomainen suolaisen ruuan lisuke, dippikastike tai hampurilaiskastikkeena käytettäväksi.

Ullan salaatikastike

sisältää sinappia, omenamehua, omenaviinietikkaa, rypsiöljyä, sokeria, suolaa, valkopippuria ja mäkimeiramia. Sopii salaatteihin, dippikastikkeisiin ja sinapin tilalle käytettäväksi.

Pakurikääpä ja pakurikääpäuute

Pakurikääpää on saatavana paloina joista voi keittää teetä niin kauan kun väri käävästä irtoaa. Teetä voi keittää isomman satsin kerralla, se säilyy hyvin jääkaapissa.

Nopeampi vaihtoehto on valmis pakuriuute, tein siitä vahvaa, vähempikin määrä riittää.

Uutetta voi ottaa sellaisenaan, sotkea kahvin tai teen sekaan.

MAUSTESOKERIT

Maustesokerit on värikkäämpi ja maistuvampi versio normi sokerista. Marjat on kuivattu ja myllytetty sokerin kanssa. Kuivaus on ekologisin tapa säilöä, se vie energia vain kerran ja tuotteen tilantarve on vähäinen. Huomioitavaa on se, että kuivauksessa marjan paino tiivistyy noin 90%, tiiviste on siis vahva ja vaatii ruuanlaitossa hieman aikaa imeäkseen takaisia alkuperäisen kosteuden. Sokereista saa tehtyä sokerikuorruteen vaikkapa pipareiden päälle, maukas ja kaunis helmiäishohtoinen kuorrute.

 

Makuina on AHOMANSIKKA, KARPALO, MUSTIKKA JA VADELMA.

Sokerit sopivat makean että suolaisen ruuanlaittoon sekä leivontaan, mukana tulee aromaattinen maku ja hauska väri. Reseptisivulla on esimerkkejä käyttökohteista.

KUUSENKERKKÄSIIRAPPI

Kuusenkerkkäsiirappi on suomalainen vastine vaahterasiirapille. Maku on aito ja jäljittelemättömän aromaattinen.

Sopii jälkiruokakastikkeeksi, marinointikastikkeisiin mausteeksi, täytekakun kostuttamiseen ja teen maustamiseen.

Vanhakansa on käyttänyt kuusenkerkkää flunssatroppina, oman kokemuksen myötä olen huomannut sen toimivan hyvin myös siinä tarkoituksessa.

Marmeladi makeiset

Makeiset on valmistettu kylmäpuristettuun täysmehuun, maku ja väri tulevat siis marjasta, ei lisä-eikä väriaineista. Maku on luonnollinen ja vahva. Makeiset on aromaattisia tarjottavia kahvipöydässa, sopivat täytekakun koristeluun lisämaun antajana ja tietty erinomaisia naposteltavia sellaisenaan.

 

Makuina on KARPALO, KUUSENKERKKÄ, MANSIKKA, MUSTAHERUKKA, MUSTAHERUKANLEHTI, MUSTIKKA, OMENA, PIHLAJANMARJA, TYRNI JA VADELMA.

 

Teen tilaustyönä hääkarkkeja, kaksi eri makua yhteen liimautuneenaSydän

SIENIKASTIKKEET

Sienikastikeainekset on laktoositon ja gluteeniton, sopii siis moneen ruokavalioon. Sienipitoisuus on 25%, vahvaa ja aromaattista makua!

Pussillisen sisältö sekoitetaan 4 dl kylmää vettä, kuumennetaan ja lisätään 1 dl ruokakermaa, kiehautetaan ja puoli litraa sakeaa kastiketta on valmis, terveellistä pikaruokaaCool

 

Vahvan makunsa ansiosta kastikkeet sopivat myös maustamiseen, kastikkeiden tai pataruokien saostamiseen, erinomaista lihapulla taikinassa, resepti löytyy reseptisivulta.

 

Valikoimassa: Herkkutatti, kantarelli, lampaankääpä, mustatorvisieni ja suppilovahvero.

Kuusimetsä vihreänä tai lumisena
Kävyt, kuuset, ruusut ja omenat. Korissa on kelluvat kynttilät
Suomi 100 ruusut, omenat, pikkukävyt

Saippuat

Kahvisaippua sisältää kahvijauhetta ja tummaa suklaata eli on myös tehokas kuoriva saippua ja kofeiini virkistää ihoa. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

Kehäkukkasaippua sisältää kehäkukan kuivattuja terälehtiä.

Laventelisaippua sisältää kuivattuja laventelin kukintoja.

Ruususaippua sisältää kuivattuja ruusun terälehtiä.

Saippuamassa on SLS/WSLES vapaa. Aqua glycerin, sorbitol, sodium stearate, sodium laurate, propylene glycol, sodium chloride, sodium myristate, sodium chloride, sodium oleate, cocos nucifera oli, glyceryl laurate, cocoamidopropyl betaine, sodium thiosulfate, sodium citrate, citrid acid, trisodium sulfosuccinate, titanium dioxide, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.03 | 17:42
Tuotteet on saanut 62
01.02 | 13:04
Etusivuni on saanut 16
20.12 | 09:06
Ajankohtaista on saanut 7
12.12 | 08:33
Reseptit on saanut 59
Tykkäät tästä sivusta